Meny
smakebiter fra menyen
Menyen kan variere etter sesong
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2023/02/306771724_5638068769576930_1135918985066395294_n.jpg)
Lam Symposium
Lammeskank med rosmarin & hvitløk
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2021/12/moussaka.jpg)
Moussaka
Kjøttsaus, aubergine & potet lagvis, toppet med kremet Bechamelsaus
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2021/12/lam-spyd-500.jpg)
lam souvlaki
Grillspyd av marinert lam indrefilet. Timianpoteter, liten gresk salat & tzatziki
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2024/01/kyllig-s.jpg)
Kylling souvlaki
Grillspyd av kylling surret med bacon. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2024/01/steak.jpeg)
Steak & frites
Grillet indrefilet av okse, friterte poteter & Bearnise
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2023/05/image0-1-e1684830755373.jpg)
Ovnsbakt brosmefilet
Sitronsaus & sellerirotpure
Småretter
Det lille ekstra.
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2021/12/oliven-500.jpg)
Sorte Oliven
fra Kalamata
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2021/12/pitabrod-500.jpg)
Grillet pitabrød
& tzatziki
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2024/01/tzatziki.jpg)
tzatziki
dip av gresk yoghurt, hvitløk & agurk
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2024/01/feta1.jpg)
Frityrstekt Feta
honning, valnøtter & sesam
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2024/01/k-salat.jpg)
Kyllingsalat
Romanosalat & grillet kylling. Cherrytomat, vårløk, parmesan & valnøtter.
Sitron & honning vinaigrette.
![](https://www.symposium.no/wp-content/uploads/2023/05/gresk-salat.jpg)
Gresk salat
klasetomat, løk, agurk, oliven fra Kalamata & gresk fetaost.