Meny
Meny

smakebiter fra menyen

Lam Symposium
Lammeskank med rosmarin & hvitløk

Moussaka
Kjøttsaus, aubergine & potet lagvis, toppet med kremet Bechamelsaus

GYROS
Gyrosgrillet & marinert svin, pitabrød tomat, rødløk. Tzatziki & friterte poteter

lam souvlaki
Grillspyd av marinert lam indrefilet. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki

Kylling souvlaki
Grillspyd av kylling surret med bacon. Friterte poteter, liten gresk salat & tzatziki

Dagens fangst
Ovnsbakt hvit fisk. Sitronpotet & sellerirotpure

Steak & frites
Fersk indrefilet av okse, friterte poteter & Bearnaise
Småretter
Det lille ekstra

Sorte Oliven
fra Kalamata

Grillet pitabrød
& tzatziki

tzatziki
dip av gresk yoghurt, hvitløk & agurk

Frityrstekt Feta
honning, valnøtter & sesam

Kyllingsalat
Romanosalat & grillet kylling. Cherrytomat, vårløk, parmesan & valnøtter.
Sitron & honning vinaigrette.

Gresk salat
klasetomat, løk, agurk, oliven fra Kalamata & gresk fetaost.